Månadslinser

Månadslinser har länge varit den populäraste kontaktlinsen, förmodligen för att den är mycket prisvärd och är bekväm att bära. De flesta månadslinser bär du i 2 till 4 veckor innan du byter ut dem. Hur lång tid du ska bära dem beror på vilka månadslinser du använder och hur dina ögon känns. Dina månadslinser tar du ut på kvällen, tvättar dem med linsvätska, lägger dem i dina linskoppar och sätter i dem igen på morgonen. Det finns även månadslinser som är dygnetruntlinser och de behöver du naturligtvis inte ta ut på kvällen eller rengöra. Det finns även toriska, progressiva och färgade månadslinser.

Jämför månadslinser på Lenspare.com.

Fördelar med månadslinser

Utbudet av månadslinser är mycket stort. Det finns månadslinser för de flesta ögon och ögonformer, det finns alltid en lins som har rätt baskurva och diameter för just ditt öga och det finns månadslinser som är speciellt framtagna för torra ögon. Månadslinser är billiga. Om du vill ha färgade, toriska eller progressiva linser är månadslinserna det absolut billigaste linsalternativet.

Prisbild månadslinser

Bland månadslinserna hittar du de billigaste kontaktlinserna. Priset kan variera stort mellan olika månadslinser, men oavsett vilka månadslinser du väljer blir det aldrig riktigt dyrt. De flesta köper 6 par månadslinser som räcker upp till ett halvår, men om du köper fler linspar på en gång får du mängdrabatt.